Τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν μέσω e-shop στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Τα επιλεγμένα προϊόντα τοποθετούνται μέσα στο καλάθι, η κατάσταση του οποίου είναι ορατή στην πάνω δεξιά γωνία. Πριν γίνει η παραγγελία, ο αγοραστής ενημερώνεται για την τελική τιμή της παραγγελίας.  

Για προωθητικά προϊόντα, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές και δηλώνει ότι δεν είναι δημόσια προσφορά και επιτρέπεται να μην αποδεχτεί παραγγελίες σε σοβαρές περιπτώσεις. Αν ορισμένα προϊόντα εξαντληθούν κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, ο αγοραστής θα ενημερωθεί από έναν χειριστή και θα γίνει προσωπική συμφωνία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει


Όροι παράδοσης

     Οι παραγγελίες με αντικαταβολή εκτελούνται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛ.ΤΑ. Courier για την Ελλάδα και την Κύπρο. Παραγγελίες που έχουν ληφθεί μέχρι τις 12.00 εκτελούνται την επόμενη ημέρα και παραγγελίες που έχουν ληφθεί αργότερα εκτελούνται την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

    Η διαδικασία παράδοσης δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Η παράδοση στη διεύθυνση αποστολής γίνεται μόνο σε καθημερινές εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη από τη διεύθυνση αποστολής, η εταιρεία ταχυμεταφορών ενημερώνει με γραπτό σημείωμα στη διεύθυνση αποστολής. Η παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής παραμένει στο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών για συγκεκριμένες ημέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

Η διαδικασία παραλαβής δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Τα δέματα μπορούν να παραληφθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 18:00. Μερικά υποκαταστήματα της εταιρείας ταχυμεταφορών είναι επίσης ανοιχτά το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 13:00. Η παραγγελία είναι στο κατάστημα της ταχυμεταφοράς για συγκεκριμένες μέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.